Story

Hot Pot από καλή pasta!

Η pasteria μας είναι υπερήφανη για την κατασκευή ζυμαρικών υψηλής ποιότητας που αποτελούν μια πραγματική συμφωνία γεύσεων και υφών. Κάθε πιάτο που προετοιμάζεται σχολαστικά από τους εξειδικευμένους σεφ μας, οι οποίοι συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία. Απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία και απολαύστε το πάθος και την αφοσίωση που κρύβεται σε κάθε εξαιρετική μπουκιά στο Hot Pot Pasteria.

Όραμα - Φιλοσοφία

Στο Hot Pot Pasteria, έχουμε ένα μοναδικό όραμα: να δημιουργήσουμε ένα γαστρονομικό καταφύγιο όπου η τέχνη της παρασκευής ζυμαρικών συναντά τη ζεστασιά των κοινών γευμάτων. Η φιλοσοφία μας περιστρέφεται γύρω από τρεις βασικές αρχές: Παράδοση, Καινοτομία και Κοινότητα.

OUR STORES

#κομφορτ places

OUR MENU

Στο Hot Pot Pasteria, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα μενού που ενσαρκώνει την ουσία της ιταλικής κουζίνας, διατηρώντας παράλληλα μια ακλόνητη δέσμευση στην ποιότητα των βασικών μας συστατικών.

Τέλεια ζυμαρικά: Το μενού μας είναι μια συμφωνία ζυμαρικών, όπου κάθε πιάτο είναι ένα προσεκτικά συνθεμένο αριστούργημα. Πιστεύουμε ότι τα υπέροχα ζυμαρικά ξεκινούν με το καλύτερο αλεύρι και αυγά. Γι’ αυτό προμηθευόμαστε μόνο το αλεύρι από σιμιγδάλι υψηλής ποιότητας και φρέσκα, τοπικά προμηθευόμενα αυγά. Τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται καθημερινά, διασφαλίζοντας ότι κάθε πιάτο είναι μια απόδειξη της τέλειας υφής al dente και της πλούσιας, αυθεντικής γεύσης για την οποία φημίζονται τα ιταλικά ζυμαρικά.

CAREER

TO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ:

Hot Pot Pasteria City Center

Hot Pot Pasteria One Salonica

Hot Pot Pasteria

Hot Pot Pasteria Larissa